Vuoden 2012 tapahtumat:


Oletko pelannut curlingia?

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla curlingia ma 19.11.2012 klo 19.30 Rantasalmen jäähallissa. Olli Österlund on ystävällisesti lupautunut meitä opastamaan. Sovitaan kimppakyydeistä kunhan saadaan tarkempaa tietoa osallistujamäärästä. Ilmoittaudu viim. 16.11; kiitos!Pikkujoulu ke 19.12.2012 Seurahuoneen Piattassa

Yhdistyksemme pikkujoulua vietetään ke 19.12 klo 18 Sokos-hotelli Seurahuoneen Piattassa. Ilmoittaudu viimeistään ma 17.12.; kiitos! Lämpimästi tervetuloa!Keiloja kaatamaan ke 14.11.2012

Savonlinnan Keilahallissa otetaan mittaa toisistamme keilailun merkeissä ke 14.11 klo 17-19. Meille on varattu 3 rataa. Ilmoittautumiset viim. ma 12.11; kiitos!Tossua toisen eteen Katuviestissä

Ekonomi ja ylpeä siitä -paitoihin (kiitos Vaasan Seudun Ekonomit) sonnustautuneet ja henkisesti hyvin valmistautuneet jäsenemme osallistuivat Katuviestiin 8. toukokuuta aurinkoisessa kevätsäässä.  Kuvassa  oikealta  juoksujärjestyksessä Mervi Partanen, Päivi Kuusinen, Tuula Höglund, Helena Okkonen ja ankkurina  MM-tason juoksijamme Leena Kosonen.Kummitäti Satu Taivaisen vierailu

Yhdistyksemme uusi kummitäti Satu Taivainen osallistui hallituksen kokoukseen 24. huhtikuuta. Hän kertoi SEFE:n uudistuvan strategian suuntaviivoista. Kokouksen jälkeen tutustuttiin golfin saloihin PrismaGolfin Golf-simulaattorissa. Kummitätimme paljastui lähes golf-ammattilaiseksi.Kevätkokous ti 27.3.2012 klo 18.00

Yhdistyksemme kevätkokous pidettiin tiistaina 27.3. klo 18.00 Laskentakonsultit Oy:n tiloissa, Olavinkatu 53. Laskentakonsultit Oy:n toimitusjohtaja Tony Ihander kertoi yrityksen toiminnasta.Gabriel, tule takaisin 

Savonlinnan teatterin kevään 2012 ensimmäinen ensi-ilta on Gabriel, tule takaisin. Tämä Mika Waltarin komedia paperikaupan sisaruksista rakkauden syövereissä saa ekonomiyleisön, sillä tarjoamme jäsenillemme hintaan 10 euroa, avecit 22 euroa.

Olemme varanneet  lippuja perjantain 23.3.2012 klo 19.00 esitykseen

Mukaan mahtuu 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu 8.3.2012  mennessä.

Tervetuloa!Kilimanjaro 2013!

Saselaiset ovat jo pitkään kuhisseen Kilimanjaron vaellusreissusta ja nyt matkasta on tulossa totta! Matkaan lähdetään lokakuussa 2013 eli tässä on hyvin aikaa valmistautua vaativaan mutta palkitsevaan vaellukseen niin henkisesti kuin fyysisesti. Tarkempi matkaohjelma löytyy tästä liitteestä.

Matka järjestetään 16.-27.10. eli syyslomaviikon tienoilla. Matkan hinta vahvistetaan joulukuussa 2012, mutta alustavasti se on 3 600 euroa sisältäen kaikki ohjelmassa mainitut lennot (Helsingistä), retket ja majoitukset sekä vaaditut viranomaismaksut.

Matkan toteutuminen edellyttää 15 matkustajaa, joten nyt on aika lyödä lukkoon pitkäntähtäimen tavoite. Ilmoittaudu mahdollisimman pian Tuula Höglundille (tuula.hoglund (@) gmail.com). Koska matkalle on kiva lähteä puolison kanssa, voitte ilmoittautua yhdessä.

Safari ennen vaellusta

Ensimmäisten päivien aikana tutustumme Tansaniaan luontoon. Vierailemme Lake Manyaran kansallispuistossa, ja retken aikana voimme nähdä vesiantilooppeja, seeproja, kirahveja ja norsuja. Samana iltana matka jatkuu Ngorongon luonnonsuojelualueelle. Yön yli nukuttuamme saammekin ehkä nähdä puhveleita, leijonia ja leopardeja.

Matkan aikana totutellaan vähitellen ohueen ilmanalaan. Teemme esimerkiksi Ngorongon alueella parin tunnin kävelyretken yli 2 000 metrin korkeudessa.

Orientaation jälkeen vaeltamaan

Neljäntenä matkapäivänä siirrymme Kilimanjaron juurelle. Käymme läpi vuorenvalloituksen periaatteet ja tarkistamme varusteet. Varsinainen vaellus alkaa viidentenä päivänä.

Päiväkohtaiset vaellusmatkat vaihtelevat 6-20 kilometriin sen mukaan, miten vaativaa maastoa kuljemme. Viimeiset 20 kilometriä tullaan tietenkin alaspäin. Tiukin etappi on keskiviikon ja torstain välinen yö eli matkapäivät 8-9, jolloin halukkaat nousevat 5 685 metrin korkeuteen Gilman's Pointiin tai jopa 5 895 metrin korkeuteen Uhuru Peakille.

Kaikki eivät lähde nousemaan yöllä Gilman's Pointiin tai Uhuru Peakille, sillä matka on erittäin raskas, eikä öisen vaelluksen jälkeen ole luvassa lepopäivää. Laskeutuminen aloitetaan heti torstaina. Takaisin hotellilla olemme perjantai-iltana.

Vielä lauantaiksi 26.10. on järjestetty lyhyt kiertoajelu Moshin kaupungissa. Sen jälkeen lähdemme paluulennolle ja perillä Suomessa olemme sunnuntain aikana.