Vuoden 2020 tapahtumat:


Tänä talvena tarjoamme erilaisen pikkujoulun: 
Yksityisnäytös murhamysteeri-illalinen ke 2.12.2020, klo 18:00


Savonlinnan Kulttuurikellarissa esitetään murhamysteeri Kovaa teetä ja vähän sympatiaa. 1920-luvun Chicagossa mafiapomo Vinnie on murhattu. Hänet on löydetty kuolleena Rosien teehuoneelta, joka toimi kieltolain aikana myös salakapakkana. Epäiltynä ovat teehuoneen kanta-asiakkaat, joista yksi on murhaaja. Mutta kuka?

Mikä murhamysteeri on?

Murhamysteeri esitetään yleisölle, joka voi samalla nauttia illallisesta. Kaikki epäillyt esitellään yleisölle sekä murhaillan tapahtumia käydään läpi. Näytelmän kulkua seurataan ja yleisö pääsee myös tutustumaan todistusaineistoihin ja voivat myös haastatella epäiltyjä. Yleisö ei kuitenkaan osallistu näytelmän kulkuun.

Lopulta kirjoitetaan oma pääepäilty sekä perustelut valinnalle, jonka jälkeen murhaaja selviää.

Olemme varanneet lippuja klo18:00 alkavaan näytökseen.

Mukana on vain me Savonlinnan Seudun Ekonomit sekä Savonlinnan Liike-ja virkanaiset.

Esityspaikka:  Savonlinnan Kulttuurikellari, Olavinkatu 34, 57130 Savonlinna

Ruokailu on esityksen väleissä.

Hinta  Savonlinnan seudun ekonomit: yhdistys kustantaa
 avec: 64 eur
 Hinta sisältää illallisen, esityksen ja kaksi kaatoa viiniä

Ilmoittautuminen viimeistään 24.11.2020 mennessä slnekonomit1948@gmail.com. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.  Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliosta. 
(tarvittaessa paluupostissa lähetämme tilinumeron)

Lämpimästi tervetuloa! 
Terveisin Savonlinnan Seudun Ekonomit

11.11.2020 klo 17.00 Syyskokous ja iltaristeily Ms Ieva, satama

Tervetuloa syyskokoukseen, joka pidetään Ms Ieva-laivalla, satamassa.

Pidämme kokouksen satamassa, jonka jälkeen laiva kiertää kaupungin ympäri, jolloin näemme Savonlinnan iltavalaistuksessa - tätä harvemmin näkee kesällä!

Jotta maha jaksaa hyvin, olemme valinneet kevyen keittoillallisen lämmittämään meitä. Saamme kahdenlaista keittoa laivan tapaan (selviää sitten, kun saamme tietoomme allergiat), mutta toinen on kasvis ja toinen joko kala/kana tms. Lisäksi tulee lähileipomon leipälajitelma sekä levitteet. Kyytipojaksi kahvia/teetä pienen makean kera.

Koska marraskuussa säätila hyppelee puolin ja toisin 0-rajan, muistathan pukeutua lämpimästi, etenkin jos haluat olla kannella katselemassa kaupungin valoja.

Koska korona voi muuttaa elämäämme hetkessä, muistathan tulla terveenä. Laivan salin pyrimme laittamaan niin, että turvavälit säilyvät.

Jotta Savonlinnan Seudun Ekonomit pysyy virkeänä yhdistyksenä, hallituspaikkoja olisi jälleen tarjolla. Jos hallitustyöskentely kiinnostaa - ota yhteyttä sähköisesti, joko tähän sähköpostiin tai sitten nettisivujemme kautta oleviin sähköposteihin.

Ilmoittautuminen syyskokoukseen viimeistään ke 4.11.20, tähän sähköpostiosoitteeseen.

Muistathan ilmoittaa mahdolliset allergiat.

Lämpimästi tervetuloa!

t. Hallitus

Päivitystä 5.10.2020:

Koronatilanteen lisääntyessä Savonlinnan seudulla päätimme siirtää tilaisuutta. Ilmoitamme uuden ajan, kun tilanne rauhoittuu!

Ekonomishoppailua Muotiliike Pukissa ...siirtyy myöhemmäksi ajankohdaksi...( to 8.10.2020 klo 18.00)

Viime vuonna järjestimme oman shoppailuillan Muotiliike Pukiin. Saimme rauhassa kokeilla ja tutustua valikoimiin. Jaana Kinnunen oli varannut meille pientä naposteltavaa vaate-esittelyn kera. Minimi osallistujamäärä on 20-25 henkilöä ja siksi ilta toteutetaan yhdessä LC Savonlinna/Linnattarien, Savonlinnan Liike- ja Virkanaisten sekä Savonlinnan Kansallisten Senioreiden kanssa.Liikkeessä on sekä naisten että miesten vaatteita. Siis ekonomi - ota avec mukaan!Paikka: Muotitalo Puki

Osoite: Olavinkatu 56, 57100 SavonlinnaViimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 5.10.2020. Ilmoittautuminen tähän sähköpostiin: slnekonomit1948(at)gmail.comLämpimästi tervetuloa!Kutsu Padelkentälle ke 7.10.2020 klo 17.00 -18.30

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua Padelin pelaamiseen. Joku teistä on saattanut jo kokeilla tätä lajia - ja ehkä tykästynytkin! Olemme saaneet Padel-guru Tuomas Sistosen opettamaan meille Padelin saloja.


Tule siis keskiviikkona 7.10.2020 klo 17.00 keskuskirjaston vieressä sijaitseville Padel-kentille. Osoite: Asemantie 10, 57100 Savonlinna. Mailat ja pallot tulevat Tuomaksen kautta. Pukeudu mukavasti vaikkapa verkkareihin, kengiksi riittävät ihan lenkkikengät.


Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 5.10.20 mennessä viestittämällä tähän s-postiosoitteeseen. Pieni sade ei haittaa, mutta jos sataa aivan kaatamalla, niin sitten tilaisuus perutaan. Ja jos et vielä uskalla tulla pelaamaan, tule katsomaan! Minimissään toivoisimme 8 pelaajaa, kuitenkin vuoroja vaihtamalla isompikin porukka mahtuu mukaan - sopu sijaa antaa!


Padel sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille. Esimerkiksi Espanjassa isovanhemmat saattavat pelata peliä lastenlastensa kanssa! Peliä pelataan aina nelinpelinä ja se on selvästi sosiaalisempi peli kuin muu mailapeli. Suomessa Padel on vielä melko uusi urheilulaji, mutta sen suosio on jatkuvassa kasvussa. Harrastajia maailmanlaajuisesti on jo noin 10 miljoonaa. Padel kannustaakin suomalaisia urheilemaan koko perheen voimin ja löytämään pelin hauskuuden yhdessä.


Tuomas Sistonen on golf-ammattilainen, joka innostui padelista parisen vuotta sitten. Elokuun lopulla Tuomas voitti Padelin SM-kisoissa miesten B-luokan kansallisen mestaruuden yhdessä peliparinsa Janne Wuorisen kanssa. Eli hyvää opetusta tiedossa meille!


Tervetuloa mukaan!

.:Uusi yritys:.

Toiminnanjohtaja Jari Elon ja Urapalveluiden johtaja Suvi Erikssonintapaaminen TeaHouse of Wehmais 23.9.2020 klo 17.00 - 20.30 yhdessä Varkauden ja Suur-Savon ekonomien kanssa.


Viime keväänä jouduimme perumaan tapahtuman TeaHouse of Wehmaisiin. Nyt yritetään uudemman kerran.

Nyt on mahtava tilaisuus päästä Ekonomiliiton ytimeen! Jari ja Suvi saapuvat tapaamaan meitä Juvalle, jonne kaikilla alueen ekonomeilla on mahdollisuus tulla mukaan. Illan aikana Toiminnanjohtaja Jari Elolta saadaan ajankohtaiskatsaus liiton toiminnasta. Suvi Eriksson pitää vuorovaikutteisen puheenvuoron "Osaamisella nousukiitoon - miten varmistan, että osaamiseni vastaa tulevaisuuden tarpeisiin"

Illan aikana kuulemme myös TeaHouse of Wehmaisin yritysesittelyn ja nautimme englantilaisessa teehuoneessa teetä (ja kahvia) sekä oman leipomon suolaisia ja makeita herkkuja.

Matkustamme Savonlinnasta Juvalle kimppakyydein. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsetko kyytiä tai olisiko autossasi tilaa kyytiläisille. Sovimme lähtöajan ja paikan ilmoittautuneiden kesken.

Tilaisuus on veloitukseton ja kohdennettu SaSE:n jäsenille.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään ma 7.9.2020 slnekonomit1948@gmail.com

Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliosi.
.:Tapahtuma peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.: EKONOMIGOLF-tapahtuma keskiviikkona 5.8.2020 klo 15.40 Rantasalmi golfissa

Savonlinnan Seudun Ekonomit ry toivottaa Itä-Suomen Ekonomiyhdistysten jäsenet seuralaisineen tervetulleiksi Ekonomigolf- tapahtumaan Rantasalmi Golfin kentälle keskiviikkona 5.8.2020.

KENTTÄ                               

Rantasalmi Golf, Rantasalmi www.rantasalmigolf.fi

AVAUS                                 

Tervehdykset ja kilpailuinfo klo 15.40

EKONOMIGOLF -LÄHDÖT  

 klo 16.00 alkaen (yhteislähtö, mikäli osallistujia yli 20)

SARJAT                                

Miehet ja naiset (pisteiden lasku vapaaehtoista)

TEET                                    

Keltainen tai Punainen (vapaa valinta)

TAPAHTUMAMAKSU         

Osallistumismaksu 50 eur, Rang jäsenet ja pelioikeuden haltijat 25 eur. Maksu sisältää rangen, iltapäiväkahvin/teen ja leivän sekä välikahvin/teen 9 reiän jälkeen, kuohuviinin ja salaattipainotteisen buffetin kilpailun jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN         

Henkilökohtaiset ilmoittautumiset 1.8.2020 klo 16.00 mennessä. Sähköpostilla toimisto@rantasalmigolf.fi, puhelimitse 015-448 205. Ilmoittautuessa on mainittava nimi, seura ja tarkka tasoitus.

OHEISOHJELMA                 

Oheisohjelmana (päivällinen, tutustumista golfiin rangella ja puttipaikalla) hintaan 30 eur/hlö. Ilmoittautuminen oheisohjelmaan sähköpostilla toimisto@rantasalmigolf.fi. Osallistujamäärä vähintään 6 henkilöä.

LISÄTIETOJA                        

Säänmukainen pukeutuminen. Nautitaan pelistä rennosti, ilman pelipaineita!


Golfkilpailu Tapiola Golf

Kutsu Suomen Enkonomeilta:

Hei kaikille

Tervetuloa kesän hauskimpaan golfkilpailuun Tapiola Golfiin 4.8.2020. Luvassa on rento kilpailupäivä, jossa ratkotaan Suomen Ekonomien golfmestaruus. Kentällä selvitetään, onko pitkä peli kunnossa vai voittavatko tarkkuus ja lähipelitaidot.


Luvassa on hauska kilpailupäivä sekä loistavat palkinnot. Voittajajoukkue pääsee edustamaan Ekonomeja Kummit-golf tapahtumaan 13.8.2020.kummit


Päivän  ohjelma: 

Klo 8:30 Ilmoittautuminen ja aamupala 

Klo 9:30 Tervetulosanat Jari Elo & kilpailuinfo (pelimuoto Scramble, 2 hlö joukkueissa)

Klo 9:45 Siirtyminen avauspaikoille

Klo 10:00 Lähtö 

Pisin avaus ja Lähimmäs lippua -kilpailut

Klo 14:00 Pelikierros päättyy

Klo 14.15 Sauna ja jälkipelit

Klo 14.30 Lounas ja palkintojenjako

Pelimuoto: Texas Scramble 


Kilpailumaksu: 40€/joukkue. Kilpailumaksu sisältää golfkisan oheisohjelmineen ja aamupalan & lounaan. 

Mukaan mahtuu jokaisesta yhdistyksestä/opiskelijayhteisöstä yksi joukkue (2 henkilöä). Joukkue tulee joko karsia tai valita alueittain ennen valtakunnallista mestaruuskilpailua.


Ilmoittaudu mukaan  https://tapahtumat.ekonomit.fi/ekonomigolf  viimeistään 24.7. 2020.

Ilmoittautumisen yhteydessä mainittava tasoitus, seura sekä mahdolliset ruoka-ainerajoitteet.


Tapahtuman tuotolla tuetaan lastenklinikoiden toimintaa. 


Ekonomi-golf järjestään tulevana kesänä vastuullisesti ja turvallisesti, noudattaen maan hallituksen ja Golfliiton suosituksia. 


Suomen Ekonomit toivottaa kaikille aurinkoista ja turvallista golfkesän alkua. 


Nähdään elokuussa!


Terveisin


Eeva Eeva Niskanen

Tapahtumatuottaja

+358 45 260 2884

eeva.niskanen@ekonomit.fiSuomen Ekonomit / Finlands Ekonomer 

Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki 

Banvaktsgatan 2, 00520 Helsingfors

ekonomit.fi


HUOM! Käyntiosoite 31.7.2020 asti: Ratamestarinkatu 11

OBS! Besöksadress till 31.7.2020: Banmästargatan 11


Vapauta potentiaalisi.

Sevillan parturi 2019 (Savonlinnan oopperajuhlat)

.:Oopperajuhlat peruttu tämän kesän osalta:.

Teosesittely, risteily ja ooppera Sevillan Parturi 22.7.2020

Hei Savonlinnan seudun ekonomi - Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Olavinlinnan näyttämöllä esitettävästä Rossinin oopperasta Sevillan Parturi!
Sevillan parturi on täydellinen kesäiltaan – keinuvan kepeää musiikkia ja viihdyttävää teatteria. Muotisuunnittelija Teemu Muurimäen valloittavasti pursuilevat ja silti tinkimättömän tyylikkäät puvut, ohjaaja Kari Heiskasen näkemyksellisyys ja Rossinin taiturillisuus sopivat yhteen kuin kuplat juhlajuomaan. Rooleissa mm. Annalisa Stroppa, Waltteri Torikka, Tuomas Katajala, Roberto de Candia, Michele Pertusi, Päivi Pylvänäinen sekä Savonlinnan Oopperajuhlakuoro, Savonlinnan Oopperajuhlaorkesteri.

Olemme varanneet lippuja 22.7.2020 klo 19:00 alkavaan näytökseen.

Ohjelma:
15:15 - 15:30     Astu höyrylaiva s/s Paul Wahliin, Satamapuistonkatu,
                          57130 Savonlinna (Savonlinnan matkustajasatama)

15:30 - 16:00    Teosesittely Sevillan Parturi
        
16:00 - 18:30    Risteily lähivesillä, ruokailu ja saapuminen Olavinlinnaan
                         Paistetut Muikut (buffet):
                         Savumuikkuja
                         Hedelmäistä juustosalaattia ja basilikaöljyä
                         Marinoituja kasviksia
                         Pisaratomaatteja
                         Kauden vihersalaattia
                         Hunajapaahdettuja auringonkukansiemeniä
                         Leipäkrutonkeja
                         Paistettuja muikkuja, paahdettuja perunoita
                         Laivan leipää, voita ja yrttituorejuustoa
                         Mansikka-raparperipiirakkaa ja vaniljavaahtoa
                         Kahvi/tee

19:00 -              Ooppera Sevillan parturi (Rossini)
                         Esityskieli italia, tekstitys suomeksi ja englanniksi. Oopperan kesto 3 h.

Hinta                 Savonlinnan seudun ekonomit 129 euroa/lippu (jäsenhinta)
                         avec: 149 eur/lippu
                         Hinta sisältää oopperalipun, risteilyn sekä ruokailun laivalla

Ilmoittautuminen viimeistään 29.2.2020 mennessä tiina.h.ranine(at)gmail.com. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paluupostissa tulee vahvistus, jonka jälkeen maksu lipuista Savonlinnan seudun ekonomien tilille FI88 5651 1320 1817 52 (OP-pohjola). Maksuun nimi ja mahdollisen avecin nimi. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliosta.
        
Lämpimästi tervetuloa, nähdään kesällä! Terveisin Savonlinnan Seudun Ekonomit

18.2.2020 klo 17.00 - 19.00 Uusien ja Tulevien Ekonomien ilta Casinolla.

Vuoden 2020 ensimmäiseen ekonomitapahtumaan kutsutaan uudet jäsenet. Heitämme myös haasteen konkariekonomeille: välitä viestiä tapahtumasta potentiaalisille tuttavapiirisi ekonomeille! Kutsun välittäjänä olet tervetullut yhdessä ekonomiystäväsi kanssa iltaan.

Meitä SaSElaisia on reilut 60 jäsentä ja mukaan mahtuu! Savonlinnan talousalue on laaja, joten jos tunnet myös ympäryskunnista ekonomin, niin pyydä häntä tulemaan mukaan tutustumisiltaan.

Kevyen iltapalan (salaattibuffet) ohessa jutustelemme toiminnastamme ja tapahtumistamme.

Ilmoittautuminen 11.2.2020 mennessä minna.karvinen(at)savled.com

Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliosiKevätkokous ti 10.3.2020 klo 17.00 Ammattiopisto SAMIedu, tutustuminen liiketoimintayksikköön

Osoite: Pohjolankatu 4-6, 57200 Savonlinna

Ilmoittautuminen: 6.3.2020 mennessä minna.karvinen(at)savled.com


Tututumme SAMIedun toimintaan, jonka jälkeen pidämme kevätkokouksen.


Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen järjestäytyminen

-valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

5. Valitaan ääntenlaskijat

6. Valitaan pöytäkirjantarkastajat

7. Toimintakertomus 2019

8. Tilinpäätös 2019

9. Vastuuvapauden myöntäminen puheenjohtajille ja muille hallituksen jäsenille

10. Muut asiat

11. Kokouksen päättäminen


* * *

Kokouksen jälkeen pientä purtavaa. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliosi.

* * *

Lämpimästi tervetuloa!
.:Tapahtuma peruuntunut:.

Toiminnanjohtaja Jari Elon ja Uravalmentaja Arja Parpalan tapaaminen TeaHouse of Wehmais 18.3.2020 klo 17.00 - 20.30 yhdessä Varkauden ja Suur-Savon ekonomien kanssa.Nyt on mahtava tilaisuus päästä Ekonomiliiton ytimeen! Jari ja Arja saapuvat tapaamaan meitä Juvalle, jonne kaikilla alueen ekonomeilla on mahdollisuus tulla mukaan. Illan aikana Toiminnanjohtaja Jari Elolta saadaan ajankohtaiskatsaus liiton toiminnasta. Uravalmentaja Arja Parpala pitää vuorovaikutteisen puheenvuoron "Osaamisella nousukiitoon - miten varmistan, että osaamiseni vastaa tulevaisuuden tarpeisiin"

Illan aikana kuulemme myös TeaHouse of Wehmaisin yritysesittelyn ja nautimme englantilaisessa teehuoneessa teetä (ja kahvia) sekä oman leipomon suolaisia ja makeita herkkuja.

Matkustamme Savonlinnasta Juvalle kimppakyydein. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsetko kyytiä tai olisiko autossasi tilaa kyytiläisille. Sovimme lähtöajan ja paikan ilmoittautuneiden kesken.

Tilaisuus on veloitukseton ja kohdennettu SaSE:n jäsenille.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään la 7.3.2020 minna.karvinen(at)savled.com

Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliosi..:Tapahtuma peruuntunut - bingoa ei pelata toistaiseksi. Kun tilanne rauhoittuu, ilmoitamme uuden peli-illan:.


pe 3.4.2020 klo 18.00 Bingoilta Savonranta Sampola

Onko vaaka ja hiioppi tuttuja termejä? Illan aikana nämä varmasti tulevat tutuiksi. Teemme bingovierailun Savonrannalle Oriniemen Savu ry:n pitämään bingoiltaan.

Kyyditystä varten ilmoittautumiset minna.karvinen(at)savled.com 31.3.2020 mennessä.

Bingoliput ovat omakustanteiset. Aikataulusta ilmoitetaan tarkemmin lähtijöille.

30.4.2020 klo 18.00 Wappukuohut pässillä, Tapahtuma peruttu - otetaan vappu vastaan kotioloissa.Tervetuloa perinteiselle kuohuvalle Tallisaareen.

Avataan ja juhlistetaan kevät tervetulleeksi!